Yhteistyö Elkerin kanssa

Tervehdys kaikille!

Haluamme tiedottaa, että olemme aloittaneet yhteistyön Elker Oy:n kanssa. Tämä yhteistyö mahdollistaa sähkölaitteiden kierrätys määrän lisäämisen. Olemme hankkineet yhteistyökumppaneita, myös käytettyjä tietokoneita, puhelimia ja muuta kulutuselektroniikkaa myyvien tahojen kanssa. Tämä mahdollistaa tehokkaan keinon palauttaa toimivat tuotteet takaisin kiertoon. Tältä osin pystymme tehostamaan luonnonvarojen käyttöä. Kaikki romuksi päätyvä elektroniikka menee kauttamme Fincumetin kautta kierrätettäväksi tai yhteistyökumppanillemme purettavaksi tarpeen mukaan. Toisin sanoen sähkölaitteet kiertävät kauttamme jatkossa hyvin tehokkaasti ja nopeasti. Tämä mahdollistaa myös sen, että emme tarvitse säilytystilaa SER -jätteelle vaan se menee suoraan kiertoon.

Tämän yhteistyön ansiosta pystymme lisäämään noutopalvelun volyymia Keski-Suomessa. Voimme noutaa yhdellä kerralla ylimääräiset sähkölaitteet, tekstiilit, astiat, kirjat ja muut kodin pien irtaimiston kierrätettäväksi. Huonekalut ja muut isommat tavarat eivät vielä kuulu palveluumme. Tavoitteena on, että jonain päivänä pystymme tarjoamaan palvelun myös niin, että se kattaa myös nämä kyseiset tavarat.

Erilliskeräämme mm astioita, näppäimistöjen nappeja, koiratarvikkeita, kirjoja ja askartelutarvikkeita eri toimijoille suoraan. Kauttamme menee myös vaatteita paikallisille kirpputoreille. Eli kierrättäminen kauttamme lisää myös lähialueen työllisyyttä myös epäsuorasti.

Pyrimme tekemään kierrättämisestä helppoa ja yksinkertaista. Kierrätys toteutetaan niin, että kaikki pyritään palauttamaan alkuperäiseen tarkoitukseen. Näin saamme jatkettua tuotteiden käyttöikää ja luonnonvarat säästyvät, koska ihmisten tarvitsee ostaa vähemmän uutta, koska tilalla on myös käytetty tavara.

Tilaa maksuton noutopalvelu osoitteesta: www.kierrätäjaauta.fi

Terveisin: Lasse Paananen
Kierrätä ja Auta ry

Julkaistu: 5.5.2020

Kommentit:

  • Hieno homma. Onnea yhteistaipaleelle. 🤘

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *