Kesäinen tervehdys!

Kesä onkin ehtinyt jo elokuuhun ja on mainio aika kertoa hieman kuulumisia.

Tässä olisi hieman tilastoa tähänastisesta toiminnastamme. Yhdistys on vastaanottanut paljon tavaraa ja saanut sitä hyvin pienellä vapaaehtoisten joukolla myös palautettua hyvin takaisin markkinoille.

Tänä kesänä olemme saaneet lahjoittaa mm. esikoistaan odottavalle vähävaraiselle perheelle lastenvaunut (lisäksi tulemme toimittamaan perheelle myöhemmin vauva-aikaa ajatellen vauvanhoitotarvikkeita sekä vaatteita), toiset lastenvaunut saivat lisää käyttöaikaa mummolavaunuina toisessa pian kasvavassa perheessä. Ruohotrimmerin lahjoitimme kunnostettavaksi uuteen kotiin, lisäksi kauttamme jatkoaikaa ovat saaneet mm. videotykki, kodin käyttöastiat sekä keittiöelektroniikka. Järjestimme myös nopealla aikataululla “roskalavapäivän”, jossa oli paljon erilaista sisustus- ja käyttötavaraa noudettavissa.

Runsaasta ja koko ajan kasvavasta tavaramäärästä johtuen olemme iloisia saadessamme ilmoittaa etsivämme tiimiimme lisävahvistusta! Etsimme mukaan muutamaa innokasta kirpputori-/ tapahtumamyyjää ansaitsemaan lisätuloja. Me tarjoamme tavarat ja odotamme Sinulta itsenäistä hinnoittelu- ja järjestelytyötä. Myynti voi tapahtua kirpputoreilla, Facebookissa tai missä vain keksitkin.

Kierrätä ja Auta ry:n käsittelykeskus sijaitsee tällä hetkellä Jyväskylässä Huhtasuolla ja olet tervetullut paikan päälle tutustumaan tavarapaljouteen. Ole yhteydessä, jos haluat tulla käymään, niin sovitaan aika!

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on saada luonnonvarat tehokkaasti käyttöön. Tämän vuoksi tarvitsemme myös Teidän panostanne. Ainoastaan ison tiimin kautta voimme vaikuttaa merkittävästi, joten jos koet tämän asian tärkeäksi, niin levitä sanaa ja pyydä samanhenkisiä ihmisiä mukaan sosiaalisessa mediassa ja sivujemme kautta.

Tiesitkö, että sana TEAM on lyhenne sanoista Together Everyone Achieves More?

https://kierratajaauta.fi/liity/

Terveisin: Lasse Paananen
Kierrätä ja Auta ry

Julkaistu: 3.8.2019

Kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *