045 113 3523

Miten toimimme?

Yhdistys palvelee yksityisiä tahoja, taloyhtiöitä sekä yrityksiä. Ideana on helpottaa tavaroiden kierrättämistä ja uusiokäyttämistä mahdollisimman tehokkaasti. Tarkoituksena on vähentää kaatopaikalle menevän jätteen määrää muun muassa pidentämällä tavaroiden käyttöikää ja välittämällä toimivia laitteita eteenpäin.Toimintamme on ympäristöystävällistä ja lajittellumme tarkoitus on että, kierrätykseen päätyvät tavarat ohjautuvat oikein uusiokäyttöön Suomessa.

Ensijaisesti pyrimme siihen, ettei jätettä synny. Kiertoon tuotua tavaraa käytetään ensisijaisesti sen alkuperäisessä tarkoituksessa. Jos tämä ei ole mahdollista, pyrimme hyödyntämään kierrätyksessä alueen muita kierrätykseen erikoistuneita tahoja.

Toimimme tällä hetkellä Keski-Suomen alueella ja laajenemme myöhemmin muille alueille.

Yhdistyksen tavoitteena on myös auttaa ja tukea pitkäaikaistyöttömiä sekä edistää kierrätyskulttuuria Suomessa. Yhdistys pyrkii toiminnallaan ehkäisemään syrjäytymistä, tarjoamalla mahdollisuuden työllistyä. Yhdistys tarjoaa koulutusta sekä elämän hallintaan ja hyvinvointiin liittyviä tietoja.

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita numeroon 045 113 3523.

Löydät meidät myös Somesta.
Facebook
Twitter